Over garage XLT

Met meer dan 25 jaar ervaring in automechanica draait alles bij ons om jou en jouw auto. Wij staan voor maximale service, gekoppeld aan een correcte en oprechte aanpak.

CHARLENE M.

Had dringend hulp nodig op zondag en hier de perfecte service gehad! Echt een topgarage!

SÖREN D.

Peugeot Partner aangekocht. Zeer goede service na verkoop. Prijzen zijn correct! Zeer tevreden van deze garage!

Marco V.

Goede service en goede kwaliteit, Xavier denkt altijd met u mee.tevens een goed adres voor mooie jong gebruikte wagens!

Ons aanbod

Op zoek naar een tweedehandswagen? Bij Garage XLT vind je een mooi aanbod aan kwalitatieve wagens voor een eerlijke prijs.

Bij Garage XLT kun je erop vertrouwen dat je een voertuig van hoge kwaliteit krijgt. Onze wagens zijn zorgvuldig geselecteerd en ondergaan strenge controles om ervoor te zorgen dat ze in optimale staat verkeren.

Tuning

Bij Garage XLT verbeteren we de prestaties en het vermogen van jouw auto met professionele chip tuning services. Onze ervaren ingenieurs gebruiken geavanceerde apparatuur voor herprogrammatie, met uitgebreide kennis van diverse automerken. Ontdek nu welke software aanpassingen mogelijk zijn voor jouw wagen!

Machinetransport & depannage

Wij zijn gespecialiseerd in veilig en efficiënt vervoer van machinetransport: Machines, heftrucks, hoogtewerkers, bestelwagens en gewone wagens … Noem maar op!

Onze professionele depannage service zorgt ervoor dat u snel en veilig weer op weg bent. Vertrouw op onze 24/7 beschikbaarheid, zodat u op elk moment van de dag op ons kunt rekenen.